CODE24 Blog

‘It’s a wrap’: de CODE24 klantendag

Geschreven door Jenny Luco | 12 oktober 2023 9:20:47 Z

Afgelopen dinsdag was het weer zover - vanuit alle uithoeken van het land kwamen informatiemanagers, applicatiebeheerders en zorgverleners naar Hotel Breukelen voor onze jaarlijkse klantendag! We kijken terug op een gezellige dag met interessante (gast)sprekers en enthousiaste deelnemers.

Kon je er niet bij zijn dit jaar of ben je benieuwd wat je op zo’n CODE24 klantendag kunt verwachten? In dit verslagje geven we je een impressie.

Updates vanuit CODE24

Nadat onze directeur Martin de dag startte met een leuke trip down memory lane over de oprichting van CODE24, deelde accountmanager Gos de recente ontwikkelingen met de deelnemers. Wat is er zoal ontwikkeld, wat hebben we bereikt, welke projecten lopen er zoal?

Ook het nieuwe klantwensenproces werd toegelicht en er werd licht geschenen op de roadmap. Een van de zaken die op de planning staat is de ontwikkeling van ons eigen open platform. Gertjan Bult, onze Projectleider Open Platform, vertelde hoe open platformen een belangrijke rol te spelen hebben in het bewerkstelligen van echte databeschikbaarheid in de zorg.

Leuke externe sprekers

Naast sprekers vanuit CODE24 zelf waren er diverse leuke sessies gegeven door externe sprekers. Martijn Hollemans van AusserhoferBos over een van die projecten: de implementatie van ons mConsole EPD bij GGZ NHN. Naast het verloop van het project deelde Martijn enkele belangrijke leermomenten. Hij benadrukte onder meer het belang van keuzes maken tijdens het implementatieproces. Je kunt nooit overal op voorbereid zijn, dus maak een keuze en maak daar het beste van.

Dat IT-implementaties verandertrajecten zijn kwam naar voren in de verhalen van zowel Martijn als Michelle de Groot. Zij deelde hoe de Opname24 module is geïmplementeerd en nu wordt ingezet bij Arkin. Arkin gebruikt voor de verslavingszorg een zogeheten ‘vliegtuigsysteem’, om meerdere patiënten op één bed te kunnen inplannen. Dit proces is nu binnen Opname24 mogelijk gemaakt.

De livegang van de Lab24 module bij Dimence is echt vers van de pers - zij zijn begin oktober live gegaan. Arjan van Dijk van Dimence deelde hoe het proces naar de livegang was verlopen. Zij hadden hiervoor heldere doelen: het verbeteren en versnellen van de lab-aanvragen en lab-uitslagen van Dimence Groep naar het lab en weer terug naar Dimence. Hierbij was van belang dat men papierloos moest kunnen werken en gebruik kan maken van een tijdige signaalfunctie.

Interactie

De diverse sessies zorgden her en der al voor mooie interactie tussen de sprekers en de deelnemers en diverse gesprekken werden voortgezet tijdens de uitgebreide lunch.

Tijdens de sessie van Gertjan over de mogelijkheden van open platformen kwam er ook al een beetje een discussie op gang - dit was een mooi beginpunt voor de reeds geplande paneldiscussie over open platformen, waarbij de deelnemers geëngageerd meededen.

Het was goed om te zien hoe enthousiast de meeste deelnemers waren over het concept van het open platform - uiteraard riep het wel vragen op over hoe e.e.a. bewerkstelligd kan worden. Het concept is innovatief en ook in de markt worden zulke discussies momenteel op allerlei niveaus gevoerd.

Alkmaars Goud..?

We sloten de dag af met een leuke interactieve quiz. De winnaar kon naar huis met ‘Alkmaars Goud’… Een heerlijk kaaspakket, met een echt Alkmaarse kaas. Het werd nog even spannend, maar uiteindelijk mocht Henk van Dimence de prijs mee naar huis nemen.

Na de quiz borrelden we nog even na en kregen alle deelnemers nog een presentje mee - een goodiebag met onder meer een mooie glazen CODE24 Dopper.

Tot volgend jaar!

Ons team kijkt terug op een gezellige dag - het is altijd fijn om onze klanten weer eens in levende lijve te zien en spreken. We zien nu al uit naar volgend jaar!